LÄHDE MUKAAN KANSSAMME KUNTAVAALEIHIN 2021!

Kunnissa rakennetaan kaikkein läheisemmin ihmisten elämään vaikuttavaa tulevaisuutta. Päätetään mm. koulutuksesta ja sen järjestelyistä, asumisesta, kaavoituksesta, liikennejärjestelyistä, teiden kunnossapidosta,  terveys – ja sosiaalipalveluista sekä niiden kattavuudesta, miten vanhustenhoiva- ja huolenpito hoidetaan, miten tuetaan lapsiperheitä, millaisia päivähoitoratkaisuita kunta tarjoaa. Kunnat tarjoavat puitteet yrityksille toimia ja sitä kautta luoda yhteistä hyvää ja elinvoimaa alueelle.

Päätökset eivät synny ilman tekijöitä. Kuntia on jo pitkään vaivannut talousahdinko yhä kasvavien velvollisuuksien ristipaineessa valtion taholta. Korona-epidemia, sen myötä kasvanut työttömyys ja verotulojen lasku vaikeuttavat kuntien tilannetta entisestään. Niinpä kunnat tarvitsevat vastuuntuntoisia, oman kunnan ja kuntalaisten hyvinvointia ajattelevia päättäjiä, jotka osaavat priorisoida tarpeet kuntalaisten parhaaksi niin, että jatkossakin pystytään turvaamaan hyvät kunnan peruspalvelut, asuitpa sitten missä päin tahansa Suomea.

Suomen Kansa Ensin r.p: etsii kaikenlaisia ehdokkaita , erilaisin taustoin eri ikäryhmistä. Tarvitsemme ehdokkaita, jotka haluavat tehdä työtä paremman huomisen ja tulevaisuuden puolesta Suomessa ja kotikunnassaan. Riittää, että Suomi ja suomalaisten tulevaisuus on sinulle tärkeä.

ILMOITTAUDU JO TÄNÄÄN EHDOKKAAKSI kotisivumme kautta sähköpostilla: info@skepuolue.fi  ja kerro miksi juuri sinä haluat ehdolle kunnassasi. Samasta osoitteesta saat lisätietoa, jos jokin sinua askarruttaa.

TERVETULOA EHDOLLE!