SKE puolueen toimintaan voit osallistua monin eri tavoin. Voit hakeutua puolueen jäseneksi, alla olevalla kaavakkeella, sähköpostilla tai postitse. Tukesi toiminnallemme voit osoittaa myös ilman jäsenyyttä monin eri tavoin. Äänestämällä, osallistumalla tapahtumiin ja mielenilmauksiin, sekä halutessasi voit lahjoittaa tarvikkeita tai antaa taloudellista tukea.

Sinun jäsenyytesi on vahva kannanotto. Se kertoo, että haluat olla mukana luomassa parempaa Suomea suomalaisille.

Puolueen jäseneksi hallitus voi hyväksyä oikeustoimikelpoisen yksityisen henkilön, jonka toiminta ja tarkoitusperät ovat sopusoinnussa puolueen toiminnan kanssa.

Lähetä jäsenhakemus: hakemukset@skepuolue.fi tai postitse osoitteeseen: Suomen Kansa Ensin, Satakunnankatu 33-35, 28130 Pori.

Hakemuksessa tulee olla täydellinen nimesi, syntymäaikasi, osoitteesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi ja kerro myös miksi haluat puolueen jäseneksi.

Jäsenmaksu vuonna 2021 on 25€.

Jäsenmaksu aiempina vuosina: vuonna 2020 25€, 2019 20€ ja vuonna 2018 15€

Jäsenmaksun voit maksaa alla olevalle puolueen tilille, viestikenttään tulee kirjoittaa ”jäsenmaksu”. Mikäli maksat omalta tililtäsi ei nimeäsi tarvitse erikseen viestiin kirjoittaa, mutta mikäli tilin omistaja on joku muu kuin se jonka jäsenmaksua maksetaan niin tulee myös nimi kirjoittaa viestikenttään.

Tilinumero on:

POP Pankki: FI80 4760 0010 0336 54